Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

De rookmelder gaat onmiddellijk af wanneer er rook wordt gedetecteerd.
De sirene overschrijdt de 85 dB om ervoor te zorgen dat mensen zelfs midden in de nacht wakker worden. Het alarm is uitgerust met een lage batterij waarschuwing en een testknop voor periodieke testdoeleinden.
Voeding: 9V batterij

    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Kidde Batterijvoeding rookmelder, wit, hoogte 3.6cm, diameter 10cm, soort melder optisch, stand alone, voedingsspanning 1x batt. (6LR61) incl., met montageplaat, testknop, beschermingsgraad (IP) IP00
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Kan worden gemonteerd in een ruimte waar rookmelders niet bruikbaar zijn, zoals een keuken. Er gaat onmiddelijk een alarm af als er warmte wordt gedetecteerd (≥54°C). De sirene overschrijdt de 85 dB om ervoor te zorgen dat mensen zelfs midden in de nacht wakker worden. De melder is uitgerust met een lage batterij waarschuwing en een testknop voor periodieke testdoeleinden.

Kidde - Koolstofmonoxidedetector

KIDDE-5CO
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Als de detector het dodelijke en geurloze CO-gas detecteert, gaat het apparaat onmiddellijk af. Het alarm is luider dan 85 dB, zodat u er zelfs middenin de nacht wakker van wordt. Het alarm is voorzien van een alarm-indicator en een testknop voor periodieke testdoeleinden. Lees s.v.p. aandachtig de informatie in de bijgevoegde handleiding met advies over installatie, onderhoud en gebruik.