Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Actieve radio en TV buitenantenne voor een verbeterde ontvangst van digitale (DVB-T) en analoge UHF signalen. Kan geplaatst worden op een caravan, camper of boot. Het compacte ontwerp maakt deze antenna draagbaar en makkelijk mee te nemen.
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
De König DVB-T binnen- en buitenantenne met LTE filter is geschikt voor het ontvangen van Digitenne van KPN en andere digitale signalen. De antenne heeft een waterdichte behuizing en connector en is voorzien van een beschermde laag tegen UV-straling. De antenne wordt gevoed door de ontvanger of een bijgeleverde adapter. Inclusief bevestigingsmateriaal.
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
Deze DVB-T/T2-binnenantenne garandeert een stabiele ontvangst van free-to-air-kanalen, betaalde zenders (als u geabonneerd bent) en FM-radio.
Door zijn compacte en onopvallende, klassieke design past de antenne in ieder interieur.
LTE-filter vermindert de invloed van 4G
Geschikt voor binnengebruik op een max. afstand van 15 kilometer van de dichtstbijzijnde zendmast
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel
FM/VHF/UHF/DVB-T-binnenantenne, geschikt voor alle DVB-T- en DVB-T2-ontvangers, om digitale terrestrische televisie- en radio-uitzendingen in Europa te ontvangen.

CATV Power Inserter 5 V

DVB-T INSERT10
5412810120468
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel

Professionele power inserter met metalen behuizing en gestabiliseerde uitgangsspanning. Geschikt als voeding voor de actieve DVB-T antennes voor Digitenne van KPN en andere digitale signalen.