Klikaan-Klikuit | Afstandsbediening | AYCT-102

  • Beschrijving
  • Specificaties
Bedien tot 16 afzonderlijke lampen/apparaten
Bedien meerdere lampen/apparaten met één knop
Lange batterijlevensduur (batterij meegeleverd)
Zendbereik tot 30 meter

De AYCT-102 afstandsbediening heeft in totaal 16 kanalen, verdeeld over 4 posities (I, II, III, IV). Ook heeft de afstandsbediening een groepsfunctie, waarmee meerdere ontvangers tegelijk aan/uit geschakeld kunnen worden (ook dimmers). Afhankelijk van het type ontvanger, kunt u deze afstandsbediening ook gebruiken voor het dimmen van verlichting of het aansturen van elektrische zonwering/rolluiken. De AYCT-102 is te combineren met alle ontvangers met het automatisch codesysteem (LET OP: Alleen ontvangers waarbij de producttitel begint met de letter 'A' zijn dus geschikt voor deze afstandsbediening). Deze zender verstuurt radiografische signalen op 433,92 Mhz. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter.

Aangezien deze KlikAanKlikUit zender 16 kanalen heeft kunt u 16 KlikAanKlikUit ontvangers afzonderlijk van elkaar bedienen. U kunt echter ook meerdere ontvangers aanmelden op dezelfde knop van de afstandsbediening. Ideaal voor een dergelijk gebruik is de groepstoets, waardoor u met één druk op de knop meerdere lampen/apparaten aan/uit kunt schakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met de afstandsbediening in één keer alle verlichting in uw woonkamer aanschakelen en de rolluiken sluiten als het donker wordt. Daarnaast is deze afstandsbediening ook ideaal om de slaapkamer verlichting uit te schakelen als u al in bed ligt of om vanuit uw woonkamer de tuinverlichting in te schakelen.

Als u kiest voor deze zender heeft u daardoor een perfecte mogelijkheid om steeds meer zaken in uw woning draadloos te gaan bedienen zodoende stap voor stap het wooncomfort te vergroten.    

Aantal kanalen: 16
Te bedienen ontvangers: 16
Afmetingen (HxBxD): 130 x 34 x 16 mm
Inhoud verpakking: Afstandsbediening met meegeleverde batterij (CR2032)
Frequentie: Een-weg communicatie (433,92 MHz)
Toepassingsgebied: Binnen
Voeding: 1x 3V Lithium type CR2032 batterij
Zendbereik: Binnenshuis tot 30 meter (afhankelijk van lokale omstandigheden)

Klik-Aan
AYCT-102
8713439700565
kg
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel