Klikaan-Klikuit | Afstandsbediening met timer | ATMT-502

  • Beschrijving
  • Meer
Bedien tot 16 afzonderlijke lampen/apparaten
Stel tot 12 timers in om lampen/apparaten automatisch in/uit te schakelen
Bedien meerdere lampen/apparaten met één knop
Lange batterijlevensduur (batterij meegeleverd)
Zendbereik tot 30 meter

De ATMT-502 afstandsbediening heeft in totaal 16 kanalen om zodoende in totaal 16 KlikAanKlikUit ontvangers afzonderlijk van elkaar te bedienen. Per kanaal kunnen eventueel ook meerdere ontvangers bediend worden (afhankelijk van het type ontvanger: aan/uit, dimmen, omhoog/omlaag). Door meerdere ontvangers op 1 kanaal aan te melden kunt u meerdere ontvangers tegelijk aan/uit schakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop de verlichting in uw woonkamer aanzetten als het gaat schemeren.

Daarnaast beschikt deze afstandsbediening over 12 tijdschakelprogramma's. Voor ieder tijdschakelprogramma dient een AAN en een UIT tijdstip ingesteld te worden. Per programma zijn er 3 verschillende schakelmodi: dagelijks, eenmalig of schakelen op willekeurige tijdstippen binnen de ingestelde tijd. De willekeurige modus is een ideale modus om te simuleren dat u thuis bent. De verlichting wordt namelijk tussen de door u opgegeven tijden willekeurig aan en uit geschakeld. Hierdoor wordt ongewenst bezoek afgeschrikt en kunt u met een gerust gevoel van huis gaan.

Met de ATMT-502 afstandsbediening kunt u zowel handmatig als automatisch uw verlichting, elektrisch apparatuur en rolluiken, zonwering, etc. bedienen. Deze afstandsbediening is geschikt voor alle KlikAanKlikUit ontvangers uitgerust met het automatisch codesysteem (productcode begint met een A, bijvoorbeeld ACM-100). Gezien de combinatiemogelijkheden biedt deze afstandsbediening de mogelijkheid om eenvoudig een extra ontvanger in gebruik te nemen.

Deze zender verstuurt radiografische signalen op 433,92 Mhz. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter.    

 

Aantal kanalen: 16
Te bedienen ontvangers: 16
Aantal timers: 12
Afmetingen (HxBxD): 120 x 45 x 20 mm
Inhoud verpakking: - Afstandsbediening met timer met meegeleverde batterij (CR2032)
- Handleiding
Frequentie: Een-weg communicatie (433,92 MHz)
Toepassingsgebied: Binnen
Product type: Zender
Voeding: 1 x 3V lithium type CR2032 batterij en 1x 12V Alkaline type A23 batterij
Zendbereik: Binnenshuis tot 30 meter (afhankelijke van lokale omstandigheden)

Klik-Aan
ATMT-502
8714792700902
    Levertijd:1 - 2 werkdagen
Bestel